AROMAS HOUSE - МАГАЗИНИ ЗА СЛАДКАРСКИ ИНСТРУМЕНТИ И МАТЕРИАЛИ

AROMAS HOUSE - МАГАЗИНИ ЗА СЛАДКАРСКИ ИНСТРУМЕНТИ И МАТЕРИАЛИ
AROMAS HOUSE - МАГАЗИНИ ЗА СЛАДКАРСКИ ИНСТРУМЕНТИ И МАТЕРИАЛИ

Tuesday, March 29, 2016

Сурова детокс крем супа от червено цвекло и един размер по-малко с Avon :) / Detox Creamy Beet Soup



Пътят към мечтаната фигура е много по-кратък и лек, ако е подправен с вкусен и здравословен разтоварващ режим, подходящи за желаната цел физически натоварвания, а защо не и подходяща козметика ;)

Затова и се поддадох на изкушението с днешното си невероятно вкусно и здравословно предложение да споделя и предизвикателството на Avon - по приятен начин да комбинираме иновативната им антицелулитна терапия с разтоварващ и детоксикиращ хранителен режим и да постигнем един размер по-малко - само след 4 седмици!! 

От Avon специално са разработили съвети за диети и спорт, които допълнително да ни насърчават и подпомaгат, а в YouTube канала на Avon се качват и поредица въхновяващи видеа... Подготвили са ни и специален промоционален код за подаръци при поръчка:


1SIZEDOWN

Бих искала да ви поканя да се включите в това лесно и полезно предизвикателство, като на един от вас Avon ще предостави продукт от иновативната антицелулитна терапия - Solutions Termal-active и масажор, за което ще ви помоля само да споделите в коментар под публикацията до 05.04.2016 г, дали разчитате и на козметика за по-стегната и красива фигура и защо :)


Ето и днешното бързо и лесно предложение за страхотна сурова крем супа от червено цвекло :)

Необходими продукти:
... за 2 порции

1 зряло авокадо
1 средно голяма глава червено цвекло, обелена и нарязана
2 моркова, обелени и нарязани
½ лимон, обелен и нарязан
1 скилидка чесън
2 ч.л. натурален ябълков оцет
Щипка лют червен пипер
½ ч.л. морска сол, или на вкус
200 мл (1 чаша) вода
Щипка черен пипер, или на вкус

Начин на приготвяне:

Смесете всички съставки в кухненски робот или блендер и пюрирайте до гладка кремообразна смес.
Поднесете веднага

Късметлията от предизвикателството на Avon ще бъде изтеглен на 06.04.2016г на случаен принцип - с томбола. Успех!! :)

П.П. И късметлията от предизвикателството на Avon - 1 размер по-малко - е ... Дани :)


Честито на Дани и благодаря на всички, които се включиха в предизвикателството!! 

Ще помоля Дани да ми изпрати на лични адрес за получаване на наградата и телефон за връзка - не по-късно от 08.04.2016 (петък) - и ще чакам да сподели впечатления от иновативната антицелулитна терапия на AVON - Solutions Termal-active!! 

А за всички, които биха искали да се възползват от текущата кампания на AVON - има специален промоционален код за подаръци при поръчка:

1SIZEDOWN

18 comments:

  1. Мина, идеята за супата ти е чудесна!
    Не съм ползвала козметика за по-стегната фигура,
    но с удоволствие бих опитала :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря, Дани!! Аз съм ползвала подобна терапия от предишната серия на Avon, заедно с хранителен и двигателен режим - и бях много доволна :)
      Поздрави!!

      Delete
  2. Супата изглежда много изкушаващо :) Обичам червено цвекло!
    Аз разчитам на комбинация от подходящ хранителен режим, упражнения (и тичане през топлите сезони) и по-малко на козметика за по-стегната фигура, но често използвам и такава. Може би не съм толкова постоянна от мързел :D Малко ми е досадно мазането.
    Бях много доволна от един антицелулитен крем на Ейвън преди 2 години.
    Бих пробвала този крем с удоволствие :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Галка, благодаря!! И аз бях много доволна от техен антицелулитен крем, съчетан с диетка и движение преди време и съм твърдо решена да опитам отново :)
      Поздрави и усмивки!!

      Delete
  3. Колко наситен и красив цвят :) Тази супичка ще е идеална и за по-топлите месеци!
    Поздрави и хубав ден, Мина! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ели, много е приятна на вкус супичката, но определено си трябва известна пренастройка на вкуса за суровата храна :)
      Поздрави и от мен!!

      Delete
  4. Чудесна и вкусна супа. Не зная дали само с козметика би се постигнала добра фигура, но може поне да се опита:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря!! Ако е само въпрос на стягане, козметиката определено сработва, а за намаляване на обиколката и стягане - хранителен режим и движение определено ще подсилят ефекта :)

      Delete
  5. Мина,
    от години правя сурови супи, но твоята с червено цвекло е прекрасна и голяма изненада за мен.Веднага ще я пробвам.Имам една много голяма глава цвекло в хладилника.Не съм запален фен на козметични продукти.Според мен чистата храна и движението са най - важни.Рядко използвам каквато и да е козметика и това е най - вече студено пресовани ароматични масла, които действат подхранващо и даже обезболяващо.Но често използвам вани с морска сол и ароматно масло по избор - лавандула, бял бор и др.Разкошен е ефекта - ободряват и действат отморяващо.
    Поздрави !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ели, щом си фен на суровите супи, няма как да не ти хареса - много е интересна и приятна на вкус :) Относно природната козметика и ароматните вани - искрено ти завиждам - на мен все нещо не ми достига време за мен самата, но съм сигурна, че действат буквално прераждащо и за тялото и за духа!!
      Поздрави и усмивки :)

      Delete
    2. Никога не съм опитвала такава сурова супа, но мисля, че ще ми хареса:)
      Колкото до козметиката - напълно подкрепям мнението на Ели - ползвам рядко, няколко изпитани продукти, но специално продуктите на AVON, които съм пробвала(покрай дъщерята преди време) не ми допадат. А за целулита категорично мисля, че козметика не би помогнала.

      Delete
    3. Веси, ако харесващ сурови супи, тази със сигурност ще я оцениш подобаващо :)
      Благодаря за споделеното мнение!!

      Delete
  6. Чудесна и полезна супа.Ще се пробва задължително. Само с козметика едва ле се постига желания ефект, но може да се опита.Аз съм доволна от козметиката на Ейвън ,ползвам кремове за лище, ръце и тяло, а някои от пърфюмите просто са уникални.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ще се радвам супата да се хареса, Ели!! Само с козметика и аз не вярвам да става :), но съчетано с диета и движение определено сработва - поне при мен... Благодаря за споделеното мнение!!
      Поздрави :)

      Delete
  7. Балансирано меню, физическа активност и разбира се козметика са трите неща, които могат да допринесат за здраво тяло и красив външен вид. С промяна в храненето неизменно и кожата реагира, затова един подходящ крем е най-доброто, което може да и осигурим.
    Супата изглежда наистина вкусна, само не знам блендера ми дали ще се справи с тези зеленчуци и да гги пасира в сурово състояние.
    Поздрави

    ReplyDelete
  8. Абсолютно съм съгласна за ползата от подходящия крем :)
    И моя блендер не е ултра мощен, но ги нарязах на кубчета и явно авокадото се изяви като добра спойка между съставките, че и омекоти вкуса...
    Поздрави и хубав петък!!

    ReplyDelete
  9. Толкова апетитен цвят има тази супа,мила,особено на черния фон е толкова контрастно-провокативна и отваря апетита веднага!Отивам да се насладя и на другите два разкошни десерта.........

    ReplyDelete
    Replies
    1. Роси, особено приятен вкус има супичката - а с кубчета лед за лятото ще е просто супер :)
      Поздрави и прегръдки от мен!!

      Delete

Blogging tips