Този път мисля да споделя впечатления не от конкретен продукт, а от предколедната кампания на предпочитан от мен бранд...
И аз не бих могла да го измисля по-добре :))
Забавна идея!
И страхотни НАГРАДИ!!
... ммм, наградите...
Признавам си, че се поддадох на изкушението и се включих с удоволствие в играта :))
И от раз бях разкрита като непоправим мечтател!!
Което е самата истина!! Вечният оптимист - това съм аз - от ония, които знаят, че винаги може да стане и по-зле, но въпрели това са щастливи и се забавляват с настоящето.
Но пък от друга страна си дадох сметка, че освен мечтател, съм и запален кулинар, авантюрист по душа и абсолютно социализиран традиционалист - така че всички награди от играта са си направо като за мен ;)
Искам ги всичките :)
А вие проверихте ли вече какъв е вашият празничен дух?? :)
Убедена съм, че в който и край на света да празнуваме, колкото и да сме повлияни от регионални, етнически и съвременни явления и тенденции - зрънце от изконно българското продължава да живее в нас... Без това да ни пречи да се забавляваме заедно със света и хората около нас!!
И понеже в моето Коледно пожелание от играта на БЕЛЛА ставаше дума за домашен уют и сладко похапване на Коледни лакомства край елхата - ви предлагам една бърза и вкусна рецепта за Коледни бутер елхички с крем :)
Необходими продукти:
1 опаковка (800 г) замразено бутер тесто BELLA
200 г готов ванилов пудинг
1-2 с.л. пудра захар, за поръсване
2-3 резеца звездички - в различни размери, но става и с един размер :)
Начин на приготвяне:
Размразяваме бутер тестото, като го прехвърлим от предната вечер в хладилника или за около 40 минути на стайна температура.
Загряваме предварително фурната до 220С или 200С с вентилатор и покриваме дъното на 2 плитки тава с хартия за печене (или печем звездичките на два пъти).
Разстиламе бутер тестото върху леко набрашнена работна повърхност и леко разточваме с точилка.
Потапяме всеки от резците в бращно и изрязваме равен брой звездички от всеки размер.
Подреждаме звездичките в покритата с хартия за печене тава на разстояние една от друга и печем в предварително загрята до 220С или 200С с вентилатор фурна 10-12 минути, или до златисто.
Слепваме ги със студен пудинг, като започваме от най-голямата и подреждаме всяка следваща , така че връхчетата на всички да се разминават.
Последната - най-малката звездичка, постаяме полуизправена.
Поръсваме с пудра захар и поднасяме с любима гореща напитка :)
Beautiful ! Happy Holidays !
ReplyDeleteМина, не съм фен на продуктите на Белла, нито на Фейсбук, но определено съм фен на твоите вкусни и красиви произведения! Снимките ти са умопомрачителни!
ReplyDeleteМного находчива рецепта,Мина,освен че се приготвя лесно и бързо,резултатът е впечатляващ,красив,вкусен и забавен,точно за празници!
ReplyDelete