tag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post597399472948610935..comments2024-03-17T15:22:34.017+02:00Comments on Angellove's Cooking: Патешко магре с карамелизирани ябълки и бренди сос / Duck Breasts with Caramelized Apples and Brandy SauceAngellove's Cookinghttp://www.blogger.com/profile/06929655937610401150noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-85042148726150734922015-05-08T10:13:04.421+03:002015-05-08T10:13:04.421+03:00Роси, благодаря ти, мила!! Надявам се сте си изкар...Роси, благодаря ти, мила!! Надявам се сте си изкарали чудесно празника и вие - целувки за всички от нас :)<br />А за тигана на Рамзи :) и аз много му се учудих на идеята, но май има логика, а и като се върнах да прегледам предишната му рецепта, по която съм правила магре, забелязах, че и там е заложил на постепенно покачване на температурата при отцеждането на маста... Аз и още една негова "Angellove's Cookinghttps://www.blogger.com/profile/06929655937610401150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-37605015831588747392015-05-06T21:14:51.550+03:002015-05-06T21:14:51.550+03:00Изключителен финес в поднасянето на едно прекрасно...Изключителен финес в поднасянето на едно прекрасно блюдо,Мина!Страхотна е комбинацията от ябълките и сочното патешко,а в допълнение със зеления боб се е получило невероятно цветово сходство!Другият път ще пробвам на студен тиган,щом го препоръчват велики кулинари,трябва да им се има доверие,а най-вече на другарче като теб!<br />Честит празник на цялата фамилия!Бъдете здрави и нека в делниците ви Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.com