tag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post6608423272314463347..comments2024-03-17T15:22:34.017+02:00Comments on Angellove's Cooking: Козунак със заквасена сметана / Sour Cream Easter BreadAngellove's Cookinghttp://www.blogger.com/profile/06929655937610401150noreply@blogger.comBlogger41125tag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-64295742235968581582020-04-18T09:56:47.674+03:002020-04-18T09:56:47.674+03:00Правя го вече четвърта година. Страхотно се получа...Правя го вече четвърта година. Страхотно се получава всеки път. Много благодаря за рецепата.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09726395547799697572noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-85767014406928962152019-04-30T17:33:59.746+03:002019-04-30T17:33:59.746+03:00Много добра рецепта.
Изпробвах два пъти. Отличен р...Много добра рецепта.<br />Изпробвах два пъти. Отличен резултат.<br />Браво на авторите.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09566560031626613576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-2762260304372774392017-04-16T20:00:02.516+03:002017-04-16T20:00:02.516+03:00Надявам се е втасал в крайна сметка и вече доволно...Надявам се е втасал в крайна сметка и вече доволно да си го похапвате!!<br />Весели празници :)Angellove's Cookinghttps://www.blogger.com/profile/06929655937610401150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-90449216634677186442017-04-16T14:54:18.718+03:002017-04-16T14:54:18.718+03:00Направих го със суха мая, но не втасва.Направих го със суха мая, но не втасва.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-68975161327577150552017-04-13T14:48:41.091+03:002017-04-13T14:48:41.091+03:00Здравейте, направих козунаците (2) изцяло по вашат...Здравейте, направих козунаците (2) изцяло по вашата рецепта като плънката на единият е парченца млечен шоколад,лешници и бадеми, а на другият бадеми и сушени червени боровинки. Станаха превъзходни, леки, вкусни, на конци:) Много благодаря и Весели празници! :)))) ( Не знам от къде да кача снимки, иначе с удоволствие бих Ви показала.)Соняnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-85691441774033487092017-04-11T21:06:55.442+03:002017-04-11T21:06:55.442+03:00Здравейте,
Благодаря за доверието!! Аз основно бра...Здравейте,<br />Благодаря за доверието!! Аз основно брашно на София Мел ползвам - или за козунаци, или Екстра, ако не намеря от козуначеното - и с двете се получават бол конци :)<br />За шоколада - най-вероятно зависи какъв ползвате - дали течен или нарязан на ситно и колко дебел е слоят на плънката, както и времето за печене - проверявайте с дървено шишче... Аз в неделя го правих с шипков Angellove's Cookinghttps://www.blogger.com/profile/06929655937610401150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-22851827011605060772017-04-11T10:09:55.502+03:002017-04-11T10:09:55.502+03:00Здравейте,козунаците Ви изглеждат страхотно и мног...Здравейте,козунаците Ви изглеждат страхотно и много вкусно. По вашата рецепта ще ми бъде първият опит за козунак. Имам два въпроса : ако използвам брашно за козунак на София Мел дали ще бъде подходящо за тази рецепта и ако плънката ми е шоколад, дали ще се получи така добре и пухкав като вашият? :) Соняnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-87474604301326654262016-04-30T20:42:06.922+03:002016-04-30T20:42:06.922+03:00И аз благодаря за рецептата, с малко модификация, ...И аз благодаря за рецептата, с малко модификация, стана перефектен и за ръчно измесване :)NadTabhttps://www.blogger.com/profile/15584115630492312582noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-24708389773448156312016-04-29T13:27:38.869+03:002016-04-29T13:27:38.869+03:00Здравейте,
Предполагам, че наведнъж ще стане ОК -...Здравейте, <br />Предполагам, че наведнъж ще стане ОК - няма смисъл да го разделяте...<br />Ще се радвам да споделите как се е получило :)<br />Весели прзници!!Angellove's Cookinghttps://www.blogger.com/profile/06929655937610401150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-51150425828907170542016-04-29T10:35:46.436+03:002016-04-29T10:35:46.436+03:00Привет,
рецептата изглежда страхотно и ще я пробв...Привет, <br />рецептата изглежда страхотно и ще я пробвам утре.<br />Моята машина е максимум за 1кг тесто - дали ще се получи на 1 правене като по рецептата или по-добре да го разделя на 2 пъти ;-)?<br />Виждам , че брашното е около 650гр, което ми изглежда ок и може би ще си стане добре на 1 правене, но все пак реших да попитам :))))))Елиhttps://www.blogger.com/profile/06825784375168325568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-10955083616592563792016-04-15T11:09:23.116+03:002016-04-15T11:09:23.116+03:00Здравей, преди малко пак си хапнак - козунакът е н...Здравей, преди малко пак си хапнак - козунакът е неверотно вкусен. Има конци и не е сух, страхотен е. Мен ме домързя да ида за хартиени формички, а и ми се стори, че като за пръв път ще е висш пилотаж да обработя толкова топчета, затова направих два козунака - 1 поцпециалната плетка, която накрая малко омОтах, и един с обикновена плетка. Понеже нямам и подходяща форма за печене (смея се сглас), Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-52219866552343829672016-04-14T16:18:50.606+03:002016-04-14T16:18:50.606+03:00Ако с в обикновени кошнички за мъфини - ще се дефо...Ако с в обикновени кошнички за мъфини - ще се деформират в известнастна степен - ще се разширят при набухването на тестото... Ако са картонени - запазват формата си :)Angellove's Cookinghttps://www.blogger.com/profile/06929655937610401150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-38809852599912118152016-04-14T16:16:59.857+03:002016-04-14T16:16:59.857+03:00Ако ще са с плетениата от клипчето - да :0 на чети...Ако ще са с плетениата от клипчето - да :0 на четири, а ако е стандартна плитка - на 2 и после всяко оттях -на 3...<br />Ще чакам да споделиш как сееполучил :)Angellove's Cookinghttps://www.blogger.com/profile/06929655937610401150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-71659302780198833432016-04-13T21:21:25.132+03:002016-04-13T21:21:25.132+03:00Здравей, отново;) Ако искам с един "куршум&qu...Здравей, отново;) Ако искам с един "куршум" да пробвам и козунак, и кифли, как трябва да разделя тестото. Ако пробвам цветенцета в хартиени формички, както е показано, ще се опекат ли, без да се разтекат?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-63582929387755456072016-04-13T20:17:42.751+03:002016-04-13T20:17:42.751+03:00Здравей, Мина:)
Ако искам да направя два козунака...Здравей, Мина:) <br />Ако искам да направя два козунака, трябва да разделя тестото на четири, нали? Утре мисля да го изпробвам. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-36968219743164733882016-03-26T13:16:17.223+02:002016-03-26T13:16:17.223+02:00И на нас ни е абсолютно любим и откакто го пробвах...И на нас ни е абсолютно любим и откакто го пробвахме - всяка година го правя заВеликден :)Angellove's Cookinghttps://www.blogger.com/profile/06929655937610401150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-48724404009793759472016-03-26T13:14:58.515+02:002016-03-26T13:14:58.515+02:00Благодаря!! :)Благодаря!! :)Angellove's Cookinghttps://www.blogger.com/profile/06929655937610401150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-50781873313911523812016-03-26T13:14:32.586+02:002016-03-26T13:14:32.586+02:00Благодаря :)Благодаря :)Angellove's Cookinghttps://www.blogger.com/profile/06929655937610401150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-91547692868567001922016-03-26T11:22:28.035+02:002016-03-26T11:22:28.035+02:00Уникален козунак! Аз пека седмици преди Великден ...Уникален козунак! Аз пека седмици преди Великден - увивам в стреч фолио и във фризера! Не ми стига времето да направя за всички! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12488849096826110728noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-3173058000302461352016-03-24T20:19:23.768+02:002016-03-24T20:19:23.768+02:00Страхотен козунак!Страхотен козунак!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15192871343739077308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-9730489600797964202016-03-24T19:15:17.763+02:002016-03-24T19:15:17.763+02:00Страхотен козунак!Страхотен козунак!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15192871343739077308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-61257327253581569532015-04-12T01:00:19.916+03:002015-04-12T01:00:19.916+03:00Расвам се, че рецептата ти е допаднала, Деси!!
Све...Расвам се, че рецептата ти е допаднала, Деси!!<br />Светъл и благословен празник ви желя :)Angellove's Cookinghttps://www.blogger.com/profile/06929655937610401150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-24130373963570717342015-04-12T00:58:37.367+03:002015-04-12T00:58:37.367+03:00Здравейте :),
При нас рядко се задържа за следващ...Здравейте :), <br />При нас рядко се задържа за следващия ден, но моналата година бях приготвила козунаци за родителите си в Пловдив - съхраняваха ги увити, вече охладени, в стрч фолио в хладилника - и според майка ми са били супер, след леко претопляне за няколко минути в предварително загрята фурна, близо седмица след приготвянето им... Но свежи, разбира се, са най-вкусни.Angellove's Cookinghttps://www.blogger.com/profile/06929655937610401150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-8451636001256199582015-04-11T10:36:40.408+03:002015-04-11T10:36:40.408+03:00Скъпа Мина,
Отдавна се каня да ти пиша, за да ти б...Скъпа Мина,<br />Отдавна се каня да ти пиша, за да ти благодаря за страхотната рецепта! Не можеш да си представиш от колко години се опитвам да направя козунак по всевъзможни други рецепти - ставам рано, загрявам кухнята, така че става сауна, меся с все сили, тестото уж втасва, пека и накрая - сплескана сладка питка :-( Вече се бях отказала да пробвам, когато попаднах на тази рецепта, и днес ще Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-74627393510235717592014-04-23T14:35:11.861+03:002014-04-23T14:35:11.861+03:00Рецептата наистина е страхотна, поздравления и бл...Рецептата наистина е страхотна, поздравления и благодаря ! Anonymousnoreply@blogger.com