tag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post4373403664477846291..comments2024-03-17T15:22:34.017+02:00Comments on Angellove's Cooking: Карамелено-шоколадова торта Черно кадифе / Caramel Chocolate Black Velvet Cake Angellove's Cookinghttp://www.blogger.com/profile/06929655937610401150noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-8934729286246345182016-03-14T17:01:47.521+02:002016-03-14T17:01:47.521+02:00Надявам се да се харса, колкото и на нас :)
Ше чак...Надявам се да се харса, колкото и на нас :)<br />Ше чакам да споделите и весел празник!!Angellove's Cookinghttps://www.blogger.com/profile/06929655937610401150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-51903045101362842882016-03-14T09:21:08.322+02:002016-03-14T09:21:08.322+02:00Благодаря Ви! Очаквайте тази седмица мнението на ц...Благодаря Ви! Очаквайте тази седмица мнението на цялото ми сладколюбиво семейство! :)vassi_shttps://www.blogger.com/profile/07954936586904232212noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-84649843472945820852016-03-03T22:44:13.503+02:002016-03-03T22:44:13.503+02:0060 мл е сметаната, съжалявам - неволна печатна гре...60 мл е сметаната, съжалявам - неволна печатна грешка при набирането на рецептата... Ще се радвам да споделите дали ви е харесала тортата :)Angellove's Cookinghttps://www.blogger.com/profile/06929655937610401150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-27824046491546370212016-03-03T09:49:28.070+02:002016-03-03T09:49:28.070+02:00Здравейте и адмирации за прекрасната торта. Мисля ...Здравейте и адмирации за прекрасната торта. Мисля да пробвам да я направя и бих искала да Ви попитам точно 69 мл млечна сметана ли е количеството за шоколадовия ганаш? Благодаря!vassi_shttps://www.blogger.com/profile/07954936586904232212noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-71665460790456602702015-10-11T21:46:32.008+03:002015-10-11T21:46:32.008+03:00Ах,колко ми е познато това разтичане под ганаша и ...Ах,колко ми е познато това разтичане под ганаша и то за тортата на милото за по-предния му РД.Ей така и аз я измазах с крема и постоя в хладилника да стегне,но не много дълго,нямаше време и като започнах да заливам с ганаша и гледай каква лава потече и се свлече в подноса.Добре,че поне малко се беше охладил крема и като започнах да връщам всичко нагоре с опакото на лъжица и шоколадът взе да Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-24458027401392592862015-10-10T01:19:18.431+03:002015-10-10T01:19:18.431+03:00Тортата си е прекрасна! И колко желание и търпение...Тортата си е прекрасна! И колко желание и търпение само си вложила, а обичта - тя е доказана. :) Мина, да ти е жив и здрав татко, винаги да се подслаждате така семейно. :)<br />Поздрави!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-21460186779259939282015-10-07T15:49:46.125+03:002015-10-07T15:49:46.125+03:00Ако това са нефотогенични снимки, представям си ка...Ако това са нефотогенични снимки, представям си как изглежда тортата в действителност! Прекрасна е на вид, а и на вкус със сигурност при тези съставки :) Да е жив и здрав рожденика, Мина! Много усмивки и приятно настроение при всяка следваща торта - приготвена с по-малко несгоди, но пък така чудно вкусна! <br />Поздрави, Мина! Приятна вечер!Албена Павловаhttps://www.blogger.com/profile/14442894258724407879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-41111147544698321692015-10-06T21:46:37.892+03:002015-10-06T21:46:37.892+03:00Мина, да е жив и здрав баща ти!
Неволите с тортата...Мина, да е жив и здрав баща ти!<br />Неволите с тортата ми припомнят, преди 2 години, като правих на мама за юбилея...направо си отрових предпразничното настроение - едно след друго валяха несгоди - с крем, с блат, с украса...май, влагайки толкова любов и старание предизвикваме неудачите. Но пък тортата ти изглежда безумно вкусна, което е по-важна, а несъвършения вид дори е чаровен!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-40957610905644718062015-10-06T19:18:20.633+03:002015-10-06T19:18:20.633+03:00Поздравления за рожденика! А тортата е..... нямам ...Поздравления за рожденика! А тортата е..... нямам думи! <3<br />Поздрави :)Svetlanahttps://www.blogger.com/profile/16415491163777672560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-92170076030205721032015-10-06T17:16:45.235+03:002015-10-06T17:16:45.235+03:00Тази торта, макар да ти е скъсала нервите - изглеж...Тази торта, макар да ти е скъсала нервите - изглежда разкошно! И честно казано, прияждат ми се торти, които изглеждат като наистина правени от човешка ръка, не с цялото си съвършенство и да са изпипани до детайл. Съвършените също ги харесвам, но на тях гледам по друг начин. Като произведения на изкуството, които да не докосна. А на тази красавица горе гледам по начин, който ми идва да забода Kokonahttps://www.blogger.com/profile/16223740025279908677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-70295561380499626002015-10-05T21:23:48.688+03:002015-10-05T21:23:48.688+03:00Голямо изкушение! Да ви е жив и здрав!Голямо изкушение! Да ви е жив и здрав!Pavletyhttps://www.blogger.com/profile/16036247636044824177noreply@blogger.com