tag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post1466322477451591893..comments2024-03-17T15:22:34.017+02:00Comments on Angellove's Cooking: Ликьор от бъз / Elderflower LiqueurAngellove's Cookinghttp://www.blogger.com/profile/06929655937610401150noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-71871653327029372812016-09-17T00:17:20.875+03:002016-09-17T00:17:20.875+03:00:(, значи само ще въздишам до догодина.:(, значи само ще въздишам до догодина.veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-45785749037430361382016-08-05T11:28:15.762+03:002016-08-05T11:28:15.762+03:00Мина,
прекрасен е ликьора, но дали ще се получи с ...Мина,<br />прекрасен е ликьора, но дали ще се получи с друг вид алкохол, защото водката е много концентриран алкохол и не всеки може да я приема ? Може да пробвам как ще се получи с вино или със силна ракия.Но е чудесен аромата на свирчовината / бъзовият цвят /.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-25343480297246753182016-07-12T15:25:48.783+03:002016-07-12T15:25:48.783+03:00Веси, не знам водата в цветовете след замразяванет...Веси, не знам водата в цветовете след замразяването как ще се отрази на спиртния извлек, въпреки че вода в съцветията така или иначе си има :), но нямам нужните познания да дам съвет... Аз лично - не бих рискувала :)Angellove's Cookinghttps://www.blogger.com/profile/06929655937610401150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-52653052397158736682016-07-08T21:19:32.887+03:002016-07-08T21:19:32.887+03:00Ето тази рецепта чаках!
Божествено е това...
Жалко...Ето тази рецепта чаках!<br />Божествено е това...<br />Жалко, че вече няма бъз, аз обаче си замразих цветове...дали ще стане?veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-58113888162691846392016-07-03T20:42:38.548+03:002016-07-03T20:42:38.548+03:00Дано запазиш една глътка за някога,когато се видим...Дано запазиш една глътка за някога,когато се видим,изглежда повече от превъзходно,скъпа,разкошен ликьор си приготвила,наздраве да ви е!А кадрите-не може да бъдат по-слънчеви и перфектни!Отивам назад да се порадвам на следващата красота!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-12877188905185751302016-06-29T18:48:05.890+03:002016-06-29T18:48:05.890+03:00О, Мина! Това е страхотно! И предложението, и сним...О, Мина! Това е страхотно! И предложението, и снимките! Просто си фантастична!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3727300010416624508.post-85415644203917238692016-06-29T18:07:50.606+03:002016-06-29T18:07:50.606+03:00Such a delicious looking liqueur and an elegant se...Such a delicious looking liqueur and an elegant setting. Beautiful photos. xo Catherinehttps://www.blogger.com/profile/04945906301035526440noreply@blogger.com